Skip to content

Tevékenységek

A SMARTPROJEKT Management célja, hogy a felvásárlások, cégek közötti összeolvadások, vagy egyéb tranzakciók komplex folyamatában szakértői iránymutatást nyújtsunk a vállalatoknak.

Munkánk során mindig törekszünk a hosszútávú célok sikeres elérésére, amelyet magasan képzett kollégáink szakmai kvalitásai garantálnak.

Egy jó stratégiai döntés meghozatalához számos aspektusból kell megvizsgálni az adott helyzetet. Ehhez elengedhetetlen a cégcsoport komplex átvilágítása, vállalatértékelés, kockázatelemzés, pénzügyi modellezés, turnaround management, valamint többek között a vezetési hatékonyságnövelés eszközeink folyamatos optimalizálása.

Miben tudunk segíteni?

Cégcsoport komplex átvilágítás

A hosszú távú üzleti célok biztonságos és sikeres megvalósítására törekszünk, kiemelt figyelmet fordítva a szakmai tisztességre és a hosszútávon is fenntartható partneri kapcsolatokra.

Turnaround management

„Barátunk” a változás, gyorsan és hatékonyan reagálunk a folyton alakuló környezeti hatásokra az üzleti céloknak megfelelően.

M&A hitelügyintézés

Üzleti stratégiánk fontos elemét képezik a fúziók és a felvásárlások mellett egyéb tranzakciók is, például más társaságok eszközeinek és forrásainak konszolidációja.

Projektmenedzsment

A stratégiaalkotástól kezdve a projekt megvalósításáig részt veszünk a tervezésben, kivitelezésben és az erőforrások optimalizálásban.

Üzleti tanácsadás

A stratégiai és az üzleti hatékonyságfejlesztési tanácsadás mellett vezetési tanácsadást is nyújtunk.